Benvinguts/des al meu bloc!!!!

dissabte, 12 de febrer del 2011

ePub Bud: el "youtube" dels llibres digitals

ePub Bud és una web dedicada a compartir llibres digitals orientats, en un principi ,cap a un públic infantil. Ara bé, al llarg dels últims mesos he pogut comprovar que es poden trobar ja, molts llibres de les últimes novetats editorials. És per aquest motiu que l'anomeno  el "youtube" dels llibres, ja que ens permet trobar, descarregar, i fins i tot, penjar els nostres propis llibres.


ePub Bud ePub Bud, nueva plataforma para compartir libros digitales
En quan a les seves funcionalitats, ens permet als usuaris crear, digitalitzar, pujar i descarregar llibres en diferents formats: PDF, Mobi, TXT y ePub, entre d'altres.
En concret, el format més usual és l' ePub que permet que s'adapti perfectament el text, en funció de la pantalla. Us podeu descarregar el programa Adobe® Digital Editions per llegir aquest tipus de fitxer en el vostre ordinador:

El fet  es que cada vegada més s'estan imposant plataformes digitals per  llegir llibres, tals com ebooks, iphones, ipad o les últimes novetats en tablets.

1 comentari:

Jack ha dit...

Useful post! I was looking for it from last 5 minutes and finally got here. You made my work very easy and saved my couple of hours.
electronic signature Microsoft