Benvinguts/des al meu bloc!!!!

dimarts, 18 de gener del 2011

"Todo va a cambiar" Tecnologia i evolució: Adaptar-se o desaparèixer

Todo va a cambiar és un llibre fàcil de llegir, interessant i amè, jo diria que enganxa. És una guia per entendre millor la societat de la informació i els imparables canvis tecnològics que estem vivim.

Aplega explicacions, experiències, i fets per intentar entendre els canvis que la tecnologia està provocant en tres àmbits diferents: les persones, les empreses i la societat, però amb una major incidència pel que fa a les persones. Relata com les diferents generacions assumeixen aquests canvis tecnològics, exemplificant-ho amb la  pròpia família de l'autor (el seu pare, ell mateix i les seves filles).

El llibre explica, a més, com Internet ha canviat alguns models de negoci del món de l’oci i de la cultura (la música, la premsa, la comunicació o el sector editorial) i què han de fer les empreses per adaptar-se als canvis i no perdre competitivitat.

Analitza més o menys extensament molts temes: les diferents etapes d’Internet, els drets d’autor i la pirateria, l’expansió de l’imperi Google, l’auge i caiguda de Microsoft, l’èxit de Youtube, la difusió dels blocs, la informàtica en núvol, el web 2.0 i la societat hiperconnectada.

L'he llegit en format ebook  i realment és molt interessant.

Librosparaiphone.com App Store.

Font: http://blocs.gencat.cat/blocs/AppPHP/gestioconeixement/?p=2147