Benvinguts/des al meu bloc!!!!

dijous, 11 de febrer del 2016

La Vella Quaresma en el teu bloc o webs

Si poseu la Vella Quaresma en el vostre bloc, veureu que cada setmana li van tallant un peuet fins que arribi la Setmana Santa.

Podeu inserir el codi i ja no caldrà que feu res més. 
Nota: Les actualitzacions es faran aproximadament els divendres a les 16:20 menys la 1ª aparició de la Vella Quaresma que serà el Dimecres de Cendra.


Agafeu el codi:




Ah! Si voleu, deixeu un enllaç del vostre bloc o web, fent un comentari. Així sabrem quants blocs hi ha posada la Vella Quaresma i de pas també us visitaran.

vella.gif


La Vella Quaresma és una mena de calendari que utilitzem per tal d’anar marcant el pas del temps en les llargues set setmanes quaresmals. La Vella, cal retallar-la el Dimarts Gras, l’últim dia dels Carnestoltes, i cal penjar-la, el Dimecres de Cendra, en una finestra de la casa que doni a l’exterior. Recordeu que cal retallar ben retallat l’espai que hi ha entre peu i peu… Els diumenges de Quaresma li tallareu un peuet. Així, sempre sabreu quantes setmanes falten perquè arribi la Pasqua…
Au, ja ho sabeu. A pintar la vostra Vella Quaresma com creureu convenient. I si la pengeu a l’escola, recordeu-vos de tallar-li el peuet el divendres; així sabreu quant falta per començar les vacances de Pasqua! Recordeu que no cal guardar la Vella Quaresma! En trencar l’últim peuet cal esgarrar-la o cremar-la. Diuen que això porta sort… i si fora cert?

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Montse!
Al bloc de l'Escola Argentona he posat la Vella Quaresma.
Moltes gràcies!
http://blocs.xtec.cat/escolaargentona/

rtorren4@xtec.cat ha dit...

Bon dia Montse ! porto unes quantes hores "lluitant" i no me'n surto!;cada any he posat la Vella al meu bloc i enguany no puc!Ara hi tinc la Vella de la darrera setmana i un enllaç trencat...què faig malament?
http://blocs.xtec.cat/agustibartrainfantil/

asancern ha dit...

Un any més gràcies Montse , ja hem posat la Vella Quaresma als blocs de c. inicial i e, infantil de l'escola MAnuel Ortiz i Castelló de Juneda. http://blocs.xtec.cat/infantil1516/
http://blocs.xtec.cat/infantil1516/

Belén ha dit...

Hola, he posat la Vella Quaresma al bloc http://comovercrecerlahierba.blogspot.com.es/. Moltes gràcies!