Benvinguts/des al meu bloc!!!!

dijous, 25 d’agost del 2011

Steve Jobs deixa Apple. Recordem el seu famós discurs a Stanford

El fins ara conseller delegat d'Apple, Steve Jobs, ha anunciat la seva dimissió al capdavant de la companyia tecnològica nord-americana.  Jobs, afectat d'una malaltia greu, explica que no es troba en condicions de dirigir-la.
«Sempre he dit que si arribava el dia que no podia complir els meus deures i expectatives com a conseller delegat, seria el primer a fer-vos-ho saber. Desafortunadament, aquest dia ha arribat».
En el famós vídeo del discurs en la universitat de Stanford  en el 2005, ens presenta alguns moments clau de la seva vida, moments que, aparentment, han estat fracassos i experiències negatives. Ell, però, els ha sabut veure com a grans oportunitats i ha sabut donar-los la volta.
"Avui us vull explicar tres històries de la meva vida. Res d'especial. Només són tres històries. La primera versa sobre `connectar els punts´"... "La meva segona història és sobre l'amor i la pèrdua"... "La meva tercera història és sobre la mort".
 Si no coneixeu aquest discurs us convido a que l'escolteu. Clar exemple de com cal prendre la vida i veure que aquesta dona mil i mil voltes.

1 comentari:

Joel ha dit...

Aquest discurs el vaig descobrir fa unes poques setmanes i tinc la intenció de compartir-ho amb l'alumnat a tutoria. És molt bo, tot i que no tinc clar que com a persona Steve Jobs sigui tan bo. T'aconsello el discurs de JRowling a Harvard.