Benvinguts/des al meu bloc!!!!

dilluns, 6 de juny del 2011

Doodel: Planifica events o crea enquestes i segueix els resultats online

Doodle és un lloc web que et permet crear enquestes, enviar-les (als teus usuaris, clients, etc…) i poder fer el seguiment dels resultants en temps real.
És una la eina ideal per solucionar situacions com:
  1. Aquells sopars que ara un no li va bé perquè el nen té partit a no sé on, ara l’altra no pot perquè està fora per feina…i no es troba la data.
  2. Heu de muntar una reunió per temes de feina i no teniu l’outlook a mà.
  3. Mil altres situacions semblants.
Doodle permet muntar una enquesta i enviar-la als vostres amics perquè votin el dia que els hi va millor (p.ex el cas 1) en un tres i no res. I també opcions més avançades com són la de poder connectar el vostre Google Calendar (pels que no sabeu que és, us ho explicaré en un pròxim post) o el calendari del Microsoft Outlook i  així fixar possibles dies per fer una reunió perquè els altres acceptin o no.  Alhora permet compartir agendes amb la persona amb qui vols quedar/reunir-te (cas 2). A més a diferència del Microsoft Outlook que ho has de fer des de l’ordinador on el tens instal·lat, el doodle hi accedeixes des d’internet, és a dir pots organitzar/canviar/acceptar/votar el dia d’una reunió des d’on sigui i des de múltiples plataformes (PC, iPhone, iPad,etc).
Resumint:
  • És gratis
  • És molt senzilla d’utilitzar
  • Tardes menys d’un minut en muntar l’enquesta
  • No cal crear cap compte d’usuari*, ni per crear l’enquesta ni per contestar-la