Benvinguts/des al meu bloc!!!!

dimecres, 10 d’agost del 2011

Google plus, encara no l'has provat?

Des de fa un parell de dies he començat a remenar per Google+. M'ha semblat un "Facebook" molt ben evolucionat. En què? Doncs us explico les meves primeres impressions:

El fet de poder fer els "cercles", és a dir, posar els teus amics en grups, fa que d'aquesta manera pots compartir les teves publicacions amb qui vulguis i no amb tothom com el "Facebook". Per exemple, puc compartir les meves fotografies de les vacances només amb la família i alguns amics, i deixo de banda a altres contactes que potser no cal que vegin les meves fotos més personals. Pots fer tants cercles com vulguis, i pots afegir un contacte a diversos cercles. 
M'he quedat meravellada amb l'aplicació de les fotos. Pots veure totes les fotos que tenia en el PicasaWeb i compartir-les d'una manera facilíssima. I ara, al ser de Google+, pots pujar totes les fotos que vulguis, sempre i quan,, no passis més de 2.048 x 2.048 píxels i sinò es redimensionaran automàticament en penjar-les. També pots carregar vídeos d'una forma il·limitada (fins a 1080 p i 15 minuts per vídeo). En aquest sentit,  encara que em queda molt per remenar.
L'aprenentatge de la xarxa social sembla molt fàcil però cal mirar bé el que es publica i amb qui comparteixes la informació. Mirar bé el perfil, abans de res,  i quines coses vols que apareguin quan et busquin. D'entrada, tothom pot veure totes les fotos si les tenies públiques en el picasa i per això cal vigilar molt els permisos. 
Per veure com queda de públic tot el meu "google+"  he agafat un altre compte del gmail i, en un altre navegador, he anat fent recerques del meu perfil a veure que es veia, i després he anat provant de fer amic  aquest altre compte i així anar mirant el que es veu...
En definitiva, si encara no l'heu provat, us animo a que ho feu i per això en aquest enllaç podeu trobar una invitació per fer-ho:


Després d'aquesta exposició, no sé si gaire bona... Us passo alguns enllaços:

2 comentaris:

Joel Artigas ha dit...

També és molt interessant el fet de poder videotrucades, anomenat quedades. Aquest et permet fer videotrucades simultànies amb aquelles persones que tu decideixes. Això ens serà de gran utilitat per a planificar i dur a terme reunions empresarials, entre d'altres.

Podeu llegir el meu post a http://educacioilestic.blogspot.com/2011/08/google-plus.html

Gràcies. Molt útil aquest bloc.

Joel ha dit...

Gràcies a tu provaré també Google+. Salutacions! Fins ara, tens 2 comentaris per 2 Joels... graciós!