Benvinguts/des al meu bloc!!!!

diumenge, 20 de març del 2011

Wuala: Disc dur virtual

Wuala (pronunciat com la paraula francesa “voilà”) és un servei d'emmagatzematge en línia amb el qual pots mantenir fàcilment sincronitzats els teus arxius o compartir-los amb els teus contactes.



Wuala ens ofereix d'entrada i de forma gratuïta 1GB d'emmagatzematge online, però la principal novetat de Wuala respecte d'altres serveis similars com Dropbox és que ens permet intercanviar espai d'emmagatzematge “al núvol” a canvi d'espai local i de temps amb el client connectat. Així doncs, si per exemple compartim 100 GB del nostre disc dur i estem connectats un 70% del temps, disposarem de 70 GB addicionals. I si no volem intercanviar espai local per espai a Internet, també podrem comprar-ne.


Wuala disposa d'una aplicació d'escriptori per a Linux, Mac i Windows, a més de poder-se fer servir directament des de qualsevol navegador.  I  també està disponible l'aplicació  per iPhone, i properament per Android.

 L'he estat provant i em sembla una boníssima eina. A diferència del Dropbox,  no cal que t'instal·lis a cada ordinador la carpeta i d'altra banda, l'accès via web és molt còmoda, perquè és com si fessis un accés a un escriptori remot. L'aplicatiu per iPnone és molt senzill si el comparem amb el Dropbox.