Benvinguts/des al meu bloc!!!!

dimecres, 16 de febrer del 2011

Firefox 4 Beta, ja està aquí!

El Firefox 4 ha fet un altre pas endavant de cara a assolir la versió final el més aviat possible. Mozilla ha publicat l'onzena actualització de la beta, que incorpora algunes novetats interessants:

  • Al Windows Vista i 7 les pestanyes es mostren a la barra de títol. Fins ara les pestanyes es mostraven  a sota aquesta barra, cosa que feia que hi hagués molt espai desaprofitat. Cal dir que aquest comportament només hi és quan la finestra està maximitzada, ja que quan no ho està, la barra de títol és important per poder moure la finestra per l’escriptori.
    • S’ha canviat la manera com s’emmagatzemaven les dades de les adreces d’interès i l’historial. Això bàsicament millora la velocitat de diverses tasques com fer aparèixer les propostes de la barra d’ubicació, aplicar els colors d’enllaç visitat o enllaç no visitat quan obrim una pàgina, fer una cerca a l’historial, iniciar el navegador…
    • També s’han fet millores en la manera com treballa el motor de JavaScript, cosa que també repercuteix en un millor rendiment i velocitat. 
    El Firefox 4 Beta inclou el complement Feedback que us inclou en els estudis d'usuaris. No s'enviaran dades a Mozilla sense el vostre permís.
      Encara no hi ha data oficial per al Firefox 4 però els desenvolupadors estan treballant de valent per tancar el centenar d’errors bloquejadors que encara resten oberts.



      Més informació a: