Benvinguts/des al meu bloc!!!!

dissabte, 4 de setembre del 2010

Seguir recuperant el correu de Xtec dintre de Gmail























































































































































































Molts de nosaltres rebíem el correu de Xtec dintre de Gmail. Amb el canvi del correu Xtec a google, vam deixar de rebre'l a gmail.

Xafardejant i revisant vaig aconseguir tornar a rebre'l. Seguiu les instruccions que teniu a sota.

En general, cal que torneu a configurar la connexió del correu Xtec a gmail.
1.- Aneu a configuració i feu clic dins de la pestanya de "Comptes" a

2.- Ompliu la casella amb la bústia de correu de la xtec, per exemple:

3.- Seguiu endavant i ara, configureu AMB CALMA aquesta finestra:

gmail

Cal també escriure la vostra contrasenya de la bústia xtec a la casella indicada .
4.- Automàticament apareixerà a la vostra configuració que tot està correcte i ja està funcionant:

5.- Aquest pas sempre es pot desfer i esborrar l'opció , des de la dreta a "suprimeix". Recordeu igualment que Gmail comprova el correu en períodes de cada 15-20 minuts, no és un procés instantani. Si teniu necessitat de llegir un correu entrant a la xtec, que sabeu que j està a la safata d'entrada de la xtec i no del compte gmail, sempre poder forçar el procés fent clic a "Comprova ara si hi ha correu".
6.- Aquesta operació la podríeu fer des de 5 bústies externes, de forma i manera que des d'una sola podeu controlar tot el que passa a 5 gestors de correu extern. Etiquetant tot de forma escrupulosa podeu tenir un control bàsic amb menys esforç i sense necessitat d'anar saltant per planes, correus, programes, llàpis de memòria, etc.
H.2- Escriure missatges des de Gmail com si esteu a la Xtec
Anem a veure ara com enviar missatges des de Gmail com si esteu treballant des de la vostra bústia Xtec . Som-hi, us mostrarem les passes per veure com fer-ho, per si us interessa.
1.- Aneu a "Configuració" a la part de dalt a la dreta a la pestanya de "comptes". Marqueu l'opció de "Afegeix una altra adreça electrònica"

2.- Us demanarà el nom i usuari/a del compte de correu de la xtec ( o de qualsevol altre que es vulgui, és clar )

3.- Un cop determinades les dades us avisarà que es lliurarà a la bústia xtec corresponent un missatge per tal que s'autoritzi a que gmal pugui entrar i escriure en nom d'aquesta bústia

4.- Finalment, rebreu un correu al vostre compte de la Xtec que heu indicat , on us Gmail demanarà que feu clic a un enllaç per a verificar que això és així, o bé copieu un codi de confirmació que cal que enganxeu a la finestra que us demanarà al pas següent del que estaveu realitzant.

A la xtec rebreu un missatge similar a aquest i cal fer clic a l'enllaç que us proposen

1 comentari:

Josep Maria Soler ha dit...

Molt interessant Montse, m'ha estat molt útil. Només un detall, perquè funcionés he hagut d'anar a la configuració del correu de xtec i habilitar POP per a tots els missatges des de configuració > Reenviament i POP/IMAP
Fins aviat i bon curs!