Benvinguts/des al meu bloc!!!!

dijous, 25 de juny del 2009

Spotify, música de franc

Spotify permet escoltar de manera legal, gratuïta i sense limitacions tota la música en streaming disponible al seu immens catàleg. Ja no cal baixar arxius que ocupen memòria i que ens situen als marges de la legalitat. L’avantatge a nivell legal d’aquesta idea vinguda de Suècia és que la música que escoltem s’ha obtingut mitjançant acords amb discogràfiques com Universal Music, Sony BMG, EMI Music o Warner Music.



Com funciona? Fàcil, accediu a Create your Spotify account, a continuació us heu de baixar un programa de menys de 2 MB i, un cop instal·lat, ja podeu gaudir d’una bona part de la vostra música preferida. Ja tens una espècie d’iTunes de color negre on pots cercar música per escoltar. Música que està a un servidor, no al teu ordinador. I tenen molta cosa, no tot però deu n’hi do. I a diferència de molts altres programes o webs d’aquestes pots parar la cançó, avançar-la, repetir-la, tirar enrere… com si les tinguessis al teu ordinador. A part si busques per artista, et surt una informació completa, i organitzada per discos.  També hi ha una funció de ràdios, per descobrir música nova, posant noves cançons de l’estil que sigui.

Com guanyen diners? Bé, si accediu mitjançant un compte gratuït molt de tant en tant escoltareu un anunci, mentre que si decidiu pagar eliminareu la publicitat (9,99 euros al mes ó 0,99 euros per 24 hores).

L'he provat... fantàstic.

Font: http://blocdedret.ub.edu/2009/04/01/spotify-musica-de-franc/

http://www.ambcompte.net/general/internet/spotify-sorpresa-de-programa-musical-de-la-temporada/

2 comentaris:

Roger ha dit...

Jo el faig servir i de veritat que funciona molt bé i tinc molta varietat de música: clàssica, jazz, heavy, rock... SUPERRECOMANAT!

Sakira ha dit...

wow this is amezing website try more apk , spotify service status