Benvinguts/des al meu bloc!!!!

dilluns, 20 d’abril del 2009

Susan Boyle trenca tots els rècords a internet

No tot és qüestió de físic sinó que el verdader talent encara sembla que té valor. Quan el més normal és que apareguin artistes que rivalitzen en bellesa, sensualitat i moda, ha aparegut algú inesperat: Susan Boyle. Aquesta dona de 47 anys, poc afavorida, poc fina i gens fashion, s'ha convertit en la revelació del programa britànic Britain's got talent --equivalent al Tú sí que vales espanyol--. Amb la seva potent veu, amagada sota una imatge més aviat friqui, Boyle ha conquistat el cor dels britànics i de mig món.


El conte de fades va començar per a aquesta dona, que va confessar que mai l'han besat, quan es va presentar la setmana passada al concurs de cercatalents per provar sort. Sota una pluja de rialles i mofes, Boyle va cantar I dreamed a dream, peça del musical Els Miserables, que en el seu moment va ser interpretada per Elaine Page. L'actuació es va saldar amb una ovació general i, a les 72 hores de ser penjada a la xarxa, ja era el vídeo més vist a tot Anglaterra, amb dos milions de visites, que convertien Boyle en el nou fenomen musical. A tot el món, ha estat punxat 18 milions de vegades.

Mireu el vídeo, espectacular:

1 comentari:

M. Carme ha dit...

Espectacular i emotiu, m'ha agradat molt, gràcies per tenir un bloc tant complert i enriquidor per tots els que el seguim.