Benvinguts/des al meu bloc!!!!

diumenge, 12 d’octubre del 2008

Google translate en català

El traductor de Google, el Google Translate, incorpora la llengua catalana entre les llengües disponibles, que són un total de 32 (i variants d'aquestes). El Google Translate ofereix, com sol passar amb la majoria de traductors "en línia", traduccions de textos que l'usuari pot teclejar -o copiar- en un breu formulari, o també traduccions en temps real de qualsevol plana web. Però el traductor de Google ofereix així mateix una característica única, i és que permet la traducció bidireccional "a" i "de" totes les llengües, amb qualsevol combinació.

 


Podem obtenir una traducció al català de qualsevol pàgina en els següents idiomes: Àrab, francès, alemany, espanyol, anglès, portuguès, italià, xinès (simplificat i tradicional), holandès, grec, coreà, japonès, rus, hindi, búlgar, croat, txec, danès, finès, noruec, polonès, romanès, suec, filipí, hebreu, indonesi, lituà, serbo-croat (alfabet llatí i ciríl·lic), eslovac, eslovè, ucraïnès i vietnamita (*). I podem també traduir qualsevol plana web en català a aquestes llengües.

A l'apartat d'Eines del Google Translate se'ns ofereix així mateix afegir un petit giny a qualsevol plana web que automàticament la traduirà a qualsevol dels idiomes disponibles al traductor.

Fonts: http://www.racocatala.cat/noticia/google-translate-incorpora-catala

http://jperales25.blogspot.com/2008/09/traductor-de-google-publicaci-en.html