Benvinguts/des al meu bloc!!!!

dilluns, 21 d’abril del 2008

50.000 visites: Moltes gràcies per visitar Racó Tic!!!!

En aquests moments he arribat a la xifra de 50.000 visites o actualitzacions, des de que vaig iniciar el comptador cap a mitjans d'octubre.

comptador.jpg


És una xifra molt gran, almenys per mi. Això vol dir, que durant prop de sis mesos, he tingut una mitjana de més de 250 visites al dia. De fet, cal dir, que més que visites de diferents persones, són actualitzacions de la pàgina. 

 Per tots aquells que m’esteu visitant, donar-vos les gràcies i espero que em continueu visitant.SomriureSomriureSomriure

I ara també us ofereixo la possibilitats de subscripció al meu bloc per  email. Senzillament cal que cliqueu a sobre de la imatge i entreu el vostre correu. Després rebreu ràpidament un email al vostre correu que us demana la confirmació de la subscripció. I ja està! A partir d'aquest moment, cada vegada que afegeixi un article rebreu un correu amb la novetat. (Recordeu que si no voleu rebre més notícies també us podeu donar de baixar fàcilment, espero que això no ho feu mai, PlorPlor)

feed.jpg


 També podeu agafar la imatge de publicitat del meu bloc i enganxar-la com enllaç en el vostre bloc:


 




raco.jpg



1 comentari:

Juanmi ha dit...

Moltes felicitats Montse! 50.000 visites són moltes visites, es miri com es miri i això vol dir feina, hores, il·lusió i entusiasme. Espero seguir llegint-te i celebrar les 100.000 ben aviat! 8-)