Benvinguts/des al meu bloc!!!!

dilluns, 18 de febrer del 2008

Mecanografia a Internet

La meva opinió és que els alumnes haurien de tenir una bona mecanografia. Us passo algunes adreces on podeu fer algun curs online, baixar-vos un programa per aprendre a mecanografiar, i també uns jocs molt divertits per millorar aquesta habilitat.


Curs de MECANOGRAFIA GRATUÏT per Internet

Aprèn a teclejar correctament en poques hores.

Aviat estaràs escrivint amb els 10 dits a gran velocitat.

27 lliçons guiades i interactives per progressar pas a pas via web.


Curso de Mecanografía MecaNet Portable


Aprèn amb el mètode tradicional de mecanografia. T'ensenya i mostra en tot moment com has de col·locar els dits de les mans. Adquireix primer amb els exercicis habilitat amb els dits, una vegada aconseguit passes a paraules i textos. Són 20 lliçons en les quals progressivament s'ira augmentant el nivell de dificultat. Amb el teu perfil tens accés a l'historial d'errors i pulsacions per minut. Compte amb 3 jocs de mecanografia entre ells amb un de pluja de lletres. Tens la possibilitat d'examinar-te. I tot gratuïtament.


 


És una aplicació portable que consta d'un únic fitxer exe que pots col·locar on vulguis en la memòria usb, no precisa d'instal·lació. funciona amb totes les versions de Windows.

Enllaç descàrrega: MecaNet Portable


 


Exercicis i pràctica de mecanografia






mecanograf?a

Pràctica de la mecanografia en línea. També es pot descarregar el fitxer executable (.EXE) en format comprimit (.ZIP) per a la pràctica d'exercicis sense connexió a Internet. Compta amb gran quantitat d'idiomes i el seu ús és molt intuïtiu, simple i eficaç. Observa l'apartat dedicat a les posicions de mans i dits per una correcta execució.


 


 


 


JOCS


[kml_flashembed movie="http://www.alfatyping.com/games/347.swf" width="500" height="400"/]


Pantalla complerta:


http://www.alfatyping.com/games/347.swf


http://www.alfatyping.com/games/192.swf


http://www.gamequarium.com/alphattack/alphattack.swf


http://www.zapateiro.com/juejosflash/mecanografia.swf


 


Font: http://soler101.blogspot.com/search?q=mecanografia


 


 

1 comentari:

Anna Garcia ha dit...

Hola MOntse

Hem fet un enllaç del recurs al nostre bloc, molts alumnes i famílies estan interessats en l' aprenentatge de la mecanografia i hem pensat que és un recurs més que ens ofereix internet interessant per les famílies.
Gràcies i endavant
Anna