Benvinguts/des al meu bloc!!!!

dilluns, 4 de febrer del 2008

Com pujar fotos a Àlbums Webs Picasa sense utilitzar el Picasa

Fins ara utilitzàvem el programa Picasa per crear els àlbums web i pujar totes les fotos de cop. De fet funciona molt bé i segueix sent una eina molt útil.

Ara bé, amb Internet Explorer i sense tenir el programa Picasa també podem anar una mica més ràpids. A més, si hem d'explicar-ho a altres mestres potser resulta molt més fàcil.

Seguiu aquests passos:

1. Visita picasaweb.google.cat i fes clic en un "New Album" o selecciona l'álbum al que vulguis pujar les fotos. Abans, t'has d'haver identificat i accedir al teu compte.


 


Completa les propietats del nou àlbum i posa que sigui públic.

2. Fes clic en "Upload Photos". Si utilitzes Microsoft Internet Explorer, s'obrirà un control de pujada HTML que et permet pujar totes les fotos a la vegada. La primera vegada que utilitzis aquesta funció, hauràs d'instal·lar el complement ActiveX que et demana. Si no tens IE, veuràs que només pots pujar les fotos de forma individual.

3. Fes clic a "Add Photos".
4. Selecciona las fotos que vulguis pujar i fes clic a "Upload".

5. Quan acaba veuràs que canvia la pantalla i surt el teu àlbum creat. Ara ja pots posar l'àlbum en el teu bloc i/o web. Mira aquest article per saber com fer-ho: http://blocs.xtec.cat/racotic/2007/11/05/ja-funciona-el-codi-de-picasa/

1 comentari:

Montse Escoi ha dit...

He provat l'extensió i tens raó que funciona molt bé. A més també pots utilitzar-la per altres servidors com per exemple el youtube.