Benvinguts/des al meu bloc!!!!

diumenge, 6 de gener del 2008

Yourminis: Widgets i més Widgets

Una mina de widgets pel teu bloc. Especialment interessants els del calendari i els de notícies rss. També hi ha de rellotges, de comptadors enrera, etc. No deixeu de provar-ho!!!


youminis.jpg


Uns quants exemples:

Calendari: Pots afegir l'adreça de l'agenda de google, i el widget pot posar-lo en lloc del calendari que ens proporciona el bloc.

 





Notícies RSS: De qualsevol rss pots crear un widget, però a més pots posar que surti un resum de cada notícia.

 




També us pot ajudar a fer una pàgina amb tots el vostres artícles que tingueu en el bloc. De gran utilitat perquè us visiten els articles més antics i puguin xafardejar tot el que teniu al vostre bloc.

Tots els artícles del Racó Tic


Atenció! Cal que configureu el vostre Rss. Per fer-ho cal anar a l'administració, Opcions i lectura. Allà on posa Canals de Sindicació, cal que poseu Mostra els darrers 200 articles.

 

1 comentari:

Andreu ha dit...

El resultat és molt útil: índexar tots els articles del bloc en un llistat Flash. Funciona. Ara, el que m'interessaria és fer un índex o llistat de continguts però en format html; he mirat, he buscat, però no he trobat res.

Tinc el programa FeedReader que fa un llistat dels articles del bloc que li indiquis, però no puc copiar ni exportar el llistat que crea aquest programa.

Teniu alguna idea de com solucionar el tema?