Benvinguts/des al meu bloc!!!!

diumenge, 27 de gener del 2008

Activitats educatives en Flash: Genmagic i centre Jacint Verdaguer

Aquestes dues webs que us presento, són un gran recurs per agafar un munt d'activitats, ja sigui per afegir-les als vostres blocs i/o també per treballar a les classes, especialment com activitats amb el canó.

La primera, que ja n'he parlat en el meu bloc, és Genmagic. Aquí podeu trobar i agafar directament els seus flash i posar-los en el bloc. Pel que veig estan de renovació i alguns enllaços no funcionen. Val la pena entrar i remenar.





La segona web, correspon al Centre Integrat Jacint Verdaguer de Sant Sadurní d'Anoia. Un centre on l'aprenentatge es fa bàsicament utilitzant les Tic.


Val la pena endinsar-se en la web. Entreu en el seu espai del Moodle i podeu veure, a tall de visitants, com s'organitzen algunes de les unitats didàctiques que tenen obertes als visitants. Per entendre com s'integren aquestes activitats, amb les unitats didàctiques, us conviden a visitar-ne dues (una de matemàtiques i l'altra de socials) en aquesta adreça: www.jverdaguer.org/aula. Podeu entrar, a l'apartat de matemàtiques, a numeració i a "les fraccions" (com a visitant) i a socials - història a "El feudalisme".


Bé, si el que voleu, és agafar activitats en flash, entreu directament en aquesta pàgina. Us hi estareu estona!

verdaguer.jpg

Exemple d'activitat:

[kml_flashembed movie="http://www.xtec.cat/centres/a8027365/concurs/concursple/acmates/ultimes/sumadeci.swf" width="500" height="400"/]

Recordeu el tutorial de com Afegir flash d’altres webs al nostre bloc

Article sobre Genmagic.