Benvinguts/des al meu bloc!!!!

dimecres, 14 de novembre del 2007

Blocs solidaris

Juanmi Muñoz des del seu fantàstic bloc El blog de Mudejarico m'ha nomenat com a Bloc Solidari.



Blogs solidaris

Què és això? De fet és una "meme" o cadena en la qual es van escollint els blocs que són més solidaris. Blocaires que comparteixen les seves idees i opinions, o que simplement ens ensenyen tot el que saben i ho fan una forma totalment altruista, generosa i voluntària, simplement pel plaer de compartir.


 


Em fa sentir molt contenta! Veient la llista dels blocs escollits juntament amb el meu. La tria, són autèntics números 1 i quasi tots un punt de referència per mi. (Imma Vilatersana, Jordi Perales, Artur Tallada, Educarueca , Tíscar Lara i Charo Fernández ).


 


I com a tota cadena, aquesta també té les seves normes. Cal nominar altres set blocs solidaris i enviar un missatge als seus autors/es. Aquests han d’enviar a la vegada aquest premi a set bloggers que triïn, fer un post i posar la imatge del Bloc solidari.


 


 


I ara, vaig a fer les meves nominacions. Espero que els meus escollits se n'alegrin i continuïn aquesta cadena:


 


Recursos blog: Una mina inesgotable de recursos pel bloc. El meu primer referent per agafar trucs i idees. Entreu que segur que no us l'acabareu.


 


Zona-Tic: El primer bloc de l'Xtec que en tinc constància, i que és una gran eina de coneixement pels blocaires. Un altre bloc per passar molta estona i perdre's, mirant, remenant i agafant.


 


Totum Revolutum: Mestre de Lleida (José Martín) que escriu fantàstics articles d'opinió. Recomanat per fer unes bones lectures. A més, com que sóc nascuda a Lleida m'ha semblat de triar-lo.


 


Escolleixo també 3 blocs de l'Xtec, de diferents àmbits, per donar publicitat dels BlocsXtec, i perquè realment han fet una gran tasca amb molt poc temps des de que aquest servei ha començat a funcionar.


 


El Bloc musical de l'escola: Un gran bloc, tot ordenat i classificat, i d'una forma claríssima, tal com m'agrada a mi. La seva creadora, Esther Bayot, ha fet un gran recull de recursos per l'ensenyament musical. Qualsevol mestre d'aquesta especialitat ha de navegar per aquest bloc, segur que en treu un gran profit.


 


Bloc d'escola Ceip Salvat Papasseit de Santa Coloma: L'he triat perquè és un clar exemple de com utilitzar el recurs dels blocs per fer la pàgina del centre. D'una forma fàcil i endreçada, recull tot el que passa per aquesta escola. Felicitats per la seva creadora i administradora, Virgínia Rodríguez.


 


Bloc de cinquè de l'escola Pau Casals de Sabadell: Bloc d'aula de nova creació, però que té una grandíssima activitat. Dedicada aquesta nominació a l'Eloy i a tots els mestres que dediquen una estona del seu temps lliure per fer blocs pels seus alumnes. Són autèntics solidaris de l'educació en TIC.


 


I finalment no voldria deixar de nomenar El Pom de Blogs, perquè d'aquesta manera premio a tots els blocaires educatius en general i que són tots ells solidaris i innovadors en el món de l'educació.

1 comentari:

Virginia ha dit...

Gràcies Montse per la nominació, Tot el Salvat Papasseit està molt content, sempre va bé que et reconeguin la feina.
Nosaltres ja hem continuat la cadena.