Benvinguts/des al meu bloc!!!!

dijous, 11 d’octubre del 2007

Començo el meu bloc a l'XTEC!

A partir d'avui deixo el meu bloc "Racó Tic per escoles" de Blogger i començo a escriure en aquest nou espai creat per l'Xtec.

Voldria, en primer lloc, felicitar als creadors de tot l'entorn de XTECBlocs ja que ens trobem davant d'una gran eina per tot el món educatiu. Feia falta que el propi Departament d'Educació tingués aquest espai dedicats als blocs ja que el col·lectiu de mestres "Blocaires" ens estaven diversificant.



Respecte la part tècnica, cal dir que a l'hora de passar els articles del blogger, no ho he pogut fer important-t'ho directament, i que alguns codis embed i html no funcionen al Wordpress. En definitiva, té algunes limitacions importants.


Però d'altra banda també hi han aspectes que són bons: carregar arxius (documents, mp3...), insertar Flash, poder editar i afegir pàgines web, i sobretot poder afegir els alumnes com escriptors, és un gran avenç.

Seria bo que es pensés en un futur molt pròxim, com poder afegir vídeos i presentacions de fotos sense haver de recórrer a servidors externs (youtube, picasa àlbums...).